søndag 26. februar 2012

Jeg sover ikke. Jeg skrur!

Jeg skrur nå sammen de første kjøkkenskapene. Går som en lek! Moro!

(Blogget med mobil)


lørdag 25. februar 2012

Sånn går det når man slipper inn Prinsesse Vilikke i en garasje.


Jeg kunne tatt med meg hele garasjen. Her var det mye fint altså. Det var bare så vidt jeg fikk lov til å ta med meg disse tre tingene. Den skal ryddes til sommeren. Da håper jeg at jeg får lov til å hjelpe til litt. Et gammelt skilt har stått på ønskelisten lenge.  


Nå har vi hatt kjøkkenet liggende i esker inne i en uke. Snart på tide å begynne å montere litt. Jeg har funnet frem skrutrekkeren min, men ting tar tid.. Gleder meg masse til å se kjøkkenet ferdig!


Øsen har fått plass på gardinstangen og nyter nå tilværelsen som telysholder.

Jeg fikk også en herlig gammel brødboks. Den "nye" har nå fått nye eiere.

Fortsatt god helg!

søndag 19. februar 2012

Helgens fotokurs








I helga har jeg vært på fotokurs hos fotografen vår på krudt, Helene Ness. Her finner dere nettsiden hennes. 

På disse to dagene har jeg lært så masse. Nå kan jeg endelig å bruke manuelle innstillinger. Nå gjelder det å øve så jeg ikke glemmer det jeg har lært og blir bedre til å bruke lærdommen. Pluss spare så jeg kan kjøpe meg nye objektiv..

lørdag 18. februar 2012

Endelig Epoxy!

I går kveld fikk vi endelig epoxy på gulvet i kjøkkenet. Håper vi slipper å legge på noe mer. Det ble veldig blankt! Kult!


torsdag 16. februar 2012

God som ny..


I går flyttet vi den gamle ovnen fra ny-kjøkkenet og inn i stua. Kjøkkenet måtte tømmes uansett da vi skal ha epoxy på gulvet, så ovnen måtte ut derfra. Ovnen vi hadde i stua var en nymotens ovn som egentlig dugde best til å varme opp pipa. Nå er det faktisk ganske så varmt i stua. Hele 19 grader! Luksus!




Slik så den ut i går tidlig!
Denne gangen brukte jeg en grafittkrem fra Liberon. Grei å jobbe med, men ovnen har skikkelig mye kriker og kroker. Mange steder var det bare q-tipsen som kom til. Da sier det seg selv at det tar tid.

 

 Til slutt polerte jeg den opp med en klut.
Dette gjorde jeg igjen når jeg hadde fyrt opp litt så den var varm.


I dag har Hedda vært hjemme med meg. Jeg skulle fyre litt pent i ovnen i starten, men plutselig var det full fart og røyk overalt. Røykvarslere som gikk og jente som hostet. Jeg løp opp og ned trappa for å ta opp vinduer og fjerne batterier.
Nå er den i allefall ferdig “innbrendt” og ganske så fin ble den også!

tirsdag 7. februar 2012

Kjøkkentegninger *nye*

Snille snille Nr. 14 har tegnet kjøkkenet for meg. Hun har også tegnet om hele huset og funnet masse løsninger som jeg aldri hadde kommet på. Dette har hjulpet oss masse!!

Slik ser det ut til at løsningen blir nå. Antakelig blir øya litt lengre og skjøvet inn mot veggen mot vaskerommet. Vi klarer ikke få strøm til øya ellers. Gulvet skal være i betong og vi kan ikke pigge i det for å legge strøm pga vannrørene.

Veggene blir i fargen tåkedis, gulvet blir i grå betong (dekket med epoxy) og innredningen blir Lidingø. Håndtak har jeg ikke kjøpt ennå. Jeg håper å finne noen svarte skålhåndtak og knotter. Har dere noe godt tips til avtrekksvifte som kan passe? (Helst ikke i stål) 

mandag 6. februar 2012

Mitt hvite øyeblikk

014

Håkon

Jeg prøver meg på å bli med i konkurransen på øyeblikk.net. Tema denne gang er hvit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...